Een nieuwe website

14 juni 2016

Als je wel eens mijn website hebt bezocht dan zal je ongetwijfeld een grote verandering zien. Na jarenlang nauwelijks te hebben omgekeken naar mijn webstek is daar nu grondig de bezem doorheen gehaald. Mijn CV is weer mooi opgepoetst en ik mag mooie foto’s van top fotografen laten zien.  De nieuwe vormgeving past zich moeiteloos aan elk scherm aan. Wel moet ik erbij zeggen dat de website zich het best laat zien op een groot scherm. Dan krijg je gewoon de mooiste foto’s te zien.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kan mij altijd een berichtje sturen. In ieder geval leuk dat je even bent wezen kijken.

Hugo

 


Comments

  1. Ruud - 23 juni 2016 at 18:05 -

    Mooi site, ziet er goed uit. Strak maar toch met kleur en mooi gedaan dat de naam van de icoontje(Home, Over etc) beweegt als je er met de muis langs gaat. Nice!